Айфон 12 б/у
Я зупинив свій вибір на iPhone12 б/у https://yabloki.ua/itrade/iphone/iphone-12/ , придбаному на сайті інтернет-магазин Яблука. Спочатку був скептично налаштований щодо покупки вживаного пристрою, але детальний опис товару та позитивні відгуки інших покупців переконали мене спробувати. Процес замовлення був простимі зручним: вибір моделі, стану, кольору, оформлення покупки зайняло всього кілька хвилин.
При отриманні телефону помітив ретельну перевірку продукту перед відправкою – iPhone12 був у відмінному стані, з мінімальними слідами використання, батарея працює бездоганно, всі функції функціонують як нові. Додатково до телефону була надана гарантія, що додало впевненості в якості покупки.
Використовуючи iPhone12, я дуже задоволений його продуктивністю та камерами. Пристрій швидко реагує на всі дії, програмне забезпечення працює плавно, а фотографії виходять чіткими та яскравими. Задоволення від покупки перевершило очікування, особливо враховуючи значну економію коштів у порівнянні з новим пристроєм.